Stay Clean

Handen wassen blijft de belangrijkste maatregel om de verspreiding van het virus tegen te gaan. STAY CLEAN heeft een aantal tijdelijke oplossingen om zoniet de belangrijkste maatregel altijd en overal toepasbaar te maken. 

 

Afstand bewaren en instructies over correct handenwassen staan aangegeven op deze pop-up installaties. Dit maakt ze geschikt om op eender welke locatie in te zetten! Denk maar aan winkelstraten, refters, in- en uitgangen van bedrijven, winkels, kantoorgebouwen,... 

​​

Afhankelijk van het model kunnen deze stand-alone, met aansluitingen op water aan- en afvoer gebruikt worden.

SCL-1 Single Handwash

Deze wastafel, uit roestvrij staal, geeft plaats voor een wasbak met opstaande randen, een waterkraan met voetbediening, een papiermandje, een tissuehouder en een zeep of alcohol dispenser.

De voetbediening zorgt ervoor dat je contactloos je handen kan wassen.

Dit model dient voorzien te worden van een water aan- en afvoer.

1/1

SCL-2 Face Shield

 

De gelaatsbeschermer zorgt ervoor dat de drager beschermt is tegen vloeistoffen en spatten. Het systeem is voorzien van een regelbare en afneembare hoofdband. De hoofdband kan je makkelijk reinigen door hem onder te dompelen in kokend water. Het scherm heeft een uitstekende optische kwaliteit en makkelijk te ontsmetten. Eenmaal de hoofdband is ingesteld op de juiste afmeting kan hij makkelijk met één hand opgezet worden.

Materiaal scherm: stijve cellulose acetaat - 1,15mm dikte

Materiaal hoofdband: silicone

1/1

1/3

SCL-3 Triple handwash  

Deze high-end wasbakken hebben een moderne afwerking en kan volledig gepersonaliseerd worden. De wasbakken zijn voorzien van duurzame led-verlichting, ingebouwde zeepdispencer en tissuehouder.

Dit model dient voorzien te worden van water aan- en afvoer.

SCL-8 Public Handwash 

Deze dubbelzijdige wasplaats heeft 8 kranen, neemt weinig ruimte in en is gemakkelijk op te zetten en uit te breiden. Verschillende modellen kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Zeepdispencers, tissuehouders en papiermanden kunnen voorzien worden.​

Dit model dient voorzien te worden van water aan- en afvoer.

Dit model is uiterst geschikt om in een winkelstraat, in openlucht te plaatsen.

1/1

Total-e

Schoebroekstraat 38

3583 Paal

011 26 32 07

hello@stayalert.be

© 2020 by Total-e